Ervaringsverhalen en reacties; hiep hiep hypnose

‘Hey Elroly, ik wil je nog onwijs bedanken om voor mij de hoofdpijn weg te nemen! Sinds we zijn begonnen heb ik nooit, nauwelijks meer last gehad! En dat met zulke makkelijke truckjes. Echt super bedankt daarvoor. PS; ik hoop dat je nog veel mensen even blij als mij kunt maken, succes! Groetjes Hidde.’ (15 jaar)

‘Ik had elke avond, als ik in bed lag, buikpijn. Toen ben ik bij Elroly geweest en kreeg ik hele leuke oefeningen. Nu heb ik geen buikpijn meer. Als ik dat toch nog heb, doe ik mijn oefeningen en dan is het weer over.’ Evie (9 jaar)

‘Hoi Elroly, bedankt dat je me zo goed hebt geholpen met mijn migraine. Als ik weer migraine heb, weet ik wat ik moet doen en hoef ik geen rare pilletjes voor minder hoofdpijn enz. groetjes van een blije Rosalie.’ (11 jaar)

‘Bij deze wil ik je graag laten weten dat onze zoon van zijn broekplassen af is. En oh wat zijn we trots op hem! Ik vroeg laatst aan hem hoe het kon en hij zei; ‘mama ik denk er gewoon niet meer aan.’ Hij vindt het zelf ook heel fijn en is er trots op dat het nu klaar is. Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken en behandelingen.Waarschijnlijk heeft het hem wel aan het denken gezet…’

Schermafbeelding 2017 01 19 om 20.48.32 1