Workshop

Er zijn mogelijkheden om voor op bijvoorbeeld een congres een kortere workshop aan te vragen. Ook voor vervolgstudies zoals huisartsen opleidingen kan ik een aantal uren komen. In principe bied ik de 1 en 3 daagse training aan. Er zijn beroepsgroepen waar een 4 uurs-training voldoende is. Bij vragen kunt u hierover contact met mij opnemen.

 

Cursussen, trainingen en workshops gegeven aan:

Thuiszorg Dichtbij Groningen, Campina Bedum (communicatie en veiligheid) Yorneo Assen, UMCG Groningen, International Summerschool, UMCG, Rijnstate Arnhem, Refaja Stadskanaal. Ziekenhuis Sneek, Symposium samen beter in Zeist (kinderartsen en psychologen)

2018-2019:
7 keer de 3-daagse basiscursus hypnose bij kinderen in de medische setting:  meerdere malen in het UMCG (Groningen) De cursisten kwamen uit meerdere ziekenhuizen. Psychiaters, psychologen en medewerkers van Accare (Assen), Rijnstate Ziekenhuis (Arnhem), Elkerliek Ziekenhuis (Helmond)

Allen in samenwerking met dr. Michel v Vliet en Linda Kersten of Carla Frankenhuis.

2020:
de 3-daagse basiscursus hypnose bij kinderen in de medische setting werd in het UMCG 2 keer gegeven. De cursisten kwamen uit meerdere ziekenhuizen/instellingen is samenwerking met dr. Michel van Vliet.

Skills4Comfort: Isalakliniek Zwolle.

Spaarne Gasthuis Hoofddorp en de SEH van het UMCG Groningen in samenwerking met Eveline Terwindt

2021:
De 3-daagse basiscursus hypnose bij kinderen in de medische setting via Cure&Care  via ZOOM in samenwerking met Carla Frankenhuis.

De 3-daagse basiscursus zal in voor-en najaar weer in UMCG worden aangeboden zie: UMCG.nl >wenckebachinstituut> ‘hypnose’ invoeren op zoekbalk.

Er zijn al meerdere ziekenhuizen en een GGD die dit jaar de Skills4Comfort hebben geboekt. (o.a.  Haga Ziekenhuis Den Haag,  Isala Kliniek Zwolle, GGD Friesland, Spaarne Gasthuis Hoofd, Rode Kruis Ziekenhuis  Beverwijk, UMCG Groningen).


Bob Burns

Hypnose fenomeen Bob Burns kwam 16 en 17 februari 2019 naar Assen.
De organisatie was in handen van Elroly Groeneveld en Martin Craanen.

www.BobBurnsNederland2019.nl

 

digiflyer_BobBurns_A5